Overal Schoon

Over 'Overal Schoon'

Met 'Overal Schoon' wil ik de drempel voor Nederlanders zo laag mogelijk maken om te helpen met zwerfafval ruimen.

Dit doe ik door geinteresseerden door te verwijzen naar hun gemeente. Alle gemeentes die gratis opschoonmaterialen aanbieden aan individuen zijn opgenomen in deze catalogus. Bij de gemeentes die dit nog niet faciliteren wordt de geinteresseerde aangespoord om zijn gemeente te mailen. Gemeentes worden op deze manier gemotiveerd vanuit de behoefde van bewoners om aan hun zwerfafvalbeleid te sleutelen.

Zo hoop ik Nederland een beetje schoner te krijgen.

Even voorstellen

Mijn naam is Frankie van Meel. Ik heb deze website ontwikkeld. Mijn vriendin kwam op het idee om afvalgrijpers aan te vragen bij de gemeente omdat onze straat een puinhoop was. Mij was niet bekend dat gemeentes dit faciliteren. Ik vind het super tof dat gemeentes dit doen en al snel kwam ik erachter dat bijna alle gemeentes dit faciliteren. Met mijn achtergrond in IT en software-ontwikkeling heb ik dit project opgezet om zo een grote afdruk te maken om Nederland schoon te krijgen.

Ik hoop zo veel mogelijk Nederlanders op deze website te krijgen en zo het zwerfafval-probleem te lijf te gaan. Om dat te bewerkstelligen zoek ik organisaties die kunnen helpen bij de promotie van dit project. Dankjewel

Frankie