Overal Schoon

Over 'Overal Schoon'

Met 'Overal Schoon' wil ik de drempel voor Nederlanders zo laag mogelijk maken om mee te helpen om zwerfafval te ruimen.

Dit doe ik door geinteresseerden door te verwijzen naar hun gemeente. Alle gemeentes die gratis opschoonmaterialen aanbieden aan individuen zijn opgenomen in mijn catalogus. Bij de gemeentes die dit nog niet faciliteren wordt de geinteresseerde aangespoord om zijn gemeente te mailen. Dit heb ik zo ontworpen om de interesse van inwoners inzichtelijk te maken bij de gemeentes en deze te motiveren om aan hun zwerfafvalbeleid te sleutelen.

Zo hoop ik Nederland weer schoon te krijgen.

Even voorstellen

Mijn naam is Frankie van Meel. Ik heb deze website ontwikkeld. Mijn vriendin kwam op het idee om afvalgrijpers aan te vragen bij de gemeente omdat onze straat een puinhoop was. Mij was nog niet bekend dat gemeentes dit faciliteren. Ik vind het super tof dat gemeentes dit doen en waar wij wonen, in de gemeente Tilburg, worden onze verzamelde zakken altijd de volgende dag opgehaald. Toen ik er even in dook ontdekte ik dat heel veel gemeentes dit doen. Met mijn achtergrond in IT en software-ontwikkeling heb ik dit project opgezet om zo een grote afdruk te maken om Nederland schoon te krijgen.

Ik hoop 100.000 Nederlanders op deze website te krijgen en zo het zwerfafval-probleem op te lossen. Om dat te bewerkstelligen zoek ik organisaties die kunnen helpen bij de promotie van dit project. Donaties zijn ook erg welkom voor het onderhoud en hosting van deze website. Dankjewel

 Doneer

Frankie